Het Recovery Support Center is een unieke samenwerking tussen het Recherchebedrijf en de Producent van geavnceerde Track & Trace systemen.

De bundeling van vele jaren recherche praktijk onderzoek op het gebied van voertuigdiefstal en de hoogwaardige kennis, kunde en technologie op het gebied van software en hardware maken deze samenwerking tot een absoluut succes.

De assemblage, logistiek en distributie van de producten uit deze shop en het Track2Data Recovery portaal worden verzorgd door Inter-Data, Wanraaij 4 6673 DN te Andelst.

Deze shop kent 3 soorten product groepen:
Algemene producten
Deze producten levert Inter-Data als een extra service voor het complementeren van de product lijn. Deze producten zijn niet geconnect of geïntegreerd met het Track2Data recovery portaal.

Geconnecte producten
Dit zijn producten die zichtbaar zijn in het Track2Data Recovery portaal maar waarbij geen volledige integratie is. Voor het beheer van de systemen en het gebruik van specifieke functies is gebruik van het portaal van de producent noodzakelijk.

Geïntegreerde producten
Dit zijn producten die volledig geïntegreerd zijn in het Track2Data Recovery Portaal. Het gebruik van een ander portaal voor beheer en specifieke functies is hierbij niet nodig.

Vragen over de producten of over het gebruik van de portalen uit deze shop kunt u sturen naar info@inter-data.eu

De 24/7 Investigation en Recovery Service bij diefstal van voertuigen wordt geleverd door IRS, Ruurloseweg 92a, 7255 MB Hengelo (Gld / Bronckhorst)
Tel +31 (0) 30 30 40 020 of direct mobiel NL +31 (0)6 150 301 63 DE +49 (0) 173 311 1641

Help@irseuropa.eu
POB:1643